Registreren voor de OCLC EMEA Regional Council bijeenkomst op 26 en 27 februari 2013, en voor de VIAF Workshop op 25 februari

Let op:  Registreer alstublieft één bezoeker tegelijk.  Zorg ervoor dat u alle onderdelen hebt ingevuld.

We hanteren voor de registratie een strikte sluitingsdatum, omdat we het evenement houden in een stad waar geen OCLC kantoor is. We kunnen geen aanvragen verwerken die wij na de sluitingsdatum verkregen hebben. De sluitingsdatum voor registratie is maandag 11 februari 2013.

*Vereist

Uw Gegevens

Vind een OCLC Symbol.

Aanwezigheid

*Ik wil de Council meeting graag op de volgende dag(en) bezoeken:


*Ik wil graag lunchen voor de start van de bijeenkomst op dinsdag 26 februari:


*Ik wil graag het officiële diner bijwonen bij L’Ancienne Douane om 20.00 uur op dinsdag 26 februari:


Ik heb voorkeur voor het volgende hoofdgerecht:


Ik wil deelnemen aan de VIAF workshop “Versterk uw project met betrouwbare data”

Maandag 25 februari


Ik wil graag deelnemen aan de volgende rondleiding:


We streven ernaar om een welkomstbalie te hebben op de luchthaven en/of het treinstation in Straatsburg. Zou u ons, om dit te kunnen plannen, willen aangeven hoe u van plan bent om te reizen:


Indien u dit al weet, wilt u aangeven op welke dag en rond welke tijd u denkt te arriveren:

Wensen t.a.v. dieet en mobiliteit
Optionele ledensessies (aanvullende registratie) - dinsdag 26 februari 2013, 10.00-12.00

Naast de plenaire bijeenkomst die begint om 12.00 uur met een lunchbuffet, kunnen wij u tot ons genoegen ook een aantal optionele ledensessies aanbieden in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Indien u een van deze optionele sessies wilt bijwonen, selecteer dan alstublieft uw eerste en tweede keuze van de onderstaande lijst.

Houd er alstublieft rekening mee dat het aantal plaatsen bij sommige bijeenkomsten beperkt is. Indien uw eerste keuze vol is, zullen wij u een plaats van uw tweede keuze toewijzen. Alle plaatsen zullen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Indien u vervolgens niet aanwezig kunt zijn, laat u ons dit dan alstublieft weten zodat wij de plaats kunnen toewijzen aan een andere bezoeker. De bijeenkomsten kunnen worden geannuleerd indien er te weinig interesse voor is.

Vragen voor het OCLC management
  • Volgende
  • Annuleren
  • Terug