CONTENTdm support

User Support Center

Als u al een gebruiker van CONTENTdm bent, gaat u naar het CONTENTdm User Support Center (Engels) voor de volledige documentatie, inclusief installatiehandleidingen, hulpbestanden, hulpprogramma's en Support FAQ. (Houd er rekening mee dat het User Support Center wachtwoordbeveiliging heeft.)

Training

Sessies Basisgebruik van CONTENTdm

Als u een nieuwe gebruiker van CONTENTdm bent of als u begint met een evaluatie van de software, kunt u deelnemen aan een sessie 'Basisgebruik van CONTENTdm'. Dit is een live websessie (in het Engels) van twee uur die tot doel heeft nieuwe gebruikers te helpen bij het opbouwen van digitale collecties. De sessie omvat:

• een demonstratie van de basisfunctionaliteit
  • het configureren en vullen van collecties
  • het gebruik van lexicons en het onderhoud van metadata

Ervaring met CONTENTdm is niet vereist. Ga naar de sectie 'Training' van het CONTENTdm User Support Center als u zich wilt aanmelden voor de volgende sessie.

Regionale training, workshops en gebruikersgroepen

Voor meer informatie over geplande workshops, trainingsessies en bijeenkomsten van gebruikersgroepen in uw regio neemt u contact op met OCLC Nederland (zie hiernaast).

Consultancy

OCLC Nederland kan u CONTENTdm implementatiediensten verstrekken die u ondersteunen bij belangrijke beslissingen en taken, zodat u sneller resultaten verkrijgt.

Support voor CONTENTdm

Voor ondersteuning van het gebruik van onze producten en diensten in Nederland of België kunt u contact opnemen met de Servicedesk:
E  support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P Postbus 876, 2300 AW Leiden, Nederland

De Servicedesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

For support enquiries in the Netherlands, Belgium and Luxembourg, please contact the Service desk:
E  support-nl@oclc.org
T +31-(0)71-524 66 00
P P.O. Box 876, 2300 AW  Leiden, Netherlands

Support is available from Monday through Friday, between 08:30 and 17:00 hrs.

Inloggen CONTENTdm User Support Center

We are a worldwide library cooperative, owned, governed and sustained by members since 1967. Our public purpose is a statement of commitment to each other—that we will work together to improve access to the information held in libraries around the globe, and find ways to reduce costs for libraries through collaboration. Learn more »