Deutsch

OCT 8

OCLC Contactdag 2024

Ontmoet collega's uit het werkveld op de OCLC Contactdag

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op de jaarlijkse OCLC Contactdag! Ben je er dinsdag 8 oktober bij? Onder het thema De toekomst is nu praten we met, luisteren we naar, en leren we van elkaar. 

De toekomst is nu

Technologische ontwikkelingen, innovatieplannen, budgetteren, een nieuwe generatie aan het werk, alles wat we doen is gericht op de toekomst. De toekomst van de bibliotheek. Hoe ziet die eruit? Als we spreken over de toekomst, dan gaat dat altijd over de komende jaren. Maar de toekomst is nu. Alles wat we nu doen heeft invloed op later.

Hoe gaan bibliotheken en OCLC hiermee om? Wat doen we nu om een gezonde toekomst te waarborgen? Stap in de toekomst op de OCLC Contactdag. Samen kijken we naar innovatieve technologieën, de opkomst van nieuwe generaties, frisse ideeën en het belang om vandaag te handelen om voor bibliotheken een waardevolle toekomst te creëren. Onze toekomst begint nu!

Binnenkort lees je meer over de inhoud van het programma en de sprekers. In de tussentijd kun je je wel alvast aanmelden.

Voor wie?

Op de OCLC Contactdag komen directies en medewerkers van bibliotheken in Nederland en Vlaanderen bijeen. Er is aandacht voor brancheontwikkelingen bij openbare, wetenschappelijke en speciale bibliotheken en we gaan in op de stand van zaken en ontwikkelingen bij OCLC.

Anmelden

Beginn

08 Oktober 2024

Ende

08 Oktober 2024

Standort

Amersfoort

Ort

Eenhoorn Meeting Center